Академия Ерагон

Свят изпълнен с магии и вълшебства

ИндексCalendarВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Similar topics
  • » Герои - формуляр
  • » Герои Върколаци
  • » Насоки за създаване на герои
  • » Кой бихте искали да изиграе главните герои, ако има филм?
  • » Герои (2006-2010)
  • » Любими герои?
  • » Кой герои от Анита Блейк сте? en.
  • » Heroes/Герои
  • » Пасивни герои
  • » Герои на обикновените граждани
  • Latest topics
    » Герои на учениците
    Вто Ное 15, 2011 7:05 pm by Рори-Деан Иванович Петров

» ¤Размяна на банери¤
    Нед Юли 24, 2011 4:11 pm by Елена Салватор

» Ще ни липсвате!
    Пет Юни 10, 2011 11:30 am by Джейн Смит

» Класната стая
    Пет Юни 10, 2011 12:08 am by Ана Блейк

» Таблото за съобщения
    Сря Юни 08, 2011 9:08 pm by Джейн Смит

» Сенчестата полянка
    Нед Юни 05, 2011 3:01 pm by Корийн Фенел

» Из коридорите
    Съб Юни 04, 2011 10:53 pm by Джейн Смит

» Някой с мен???
    Съб Юни 04, 2011 9:50 pm by Джейн Смит

» Самотен съм!
    Съб Юни 04, 2011 9:24 pm by Завиер Девъру

Top posters
    Стейси Стюарт

Виктория Арчибалд

Ранрот Лорворо

Джейн Смит

Елена Салватор

Ана Блейк

Аналейн Стивънс

Стивън О'Конър

Алиса Халиуел

Алекс Колинс

Share | 

Герои на учениците

Предишната тема Следващата тема Go down 
    Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
    АвторСъобщение
    Виктория Арчибалд
    Директор
    Директор

Брой мнения: 260

Информация на героя
    Опит:
    0/0  (0/0)
    Ниво:

ПисанеЗаглавие: Герои на учениците   Пон Май 16, 2011 5:08 pm

First topic message reminder :

1.Име:
    2.Години (15-18):
    3.Раса (върколак,вампир,ангел,вещер/вещица,хибрид):
    4.Способност (изберете от темата...максимум 2)
    5.Външен вид (над 4 реда):
    6.Характер (над 4 реда) :
    7. История (над 5 реда) :
    8. Амулет:
    9.Дом. любимци:
    10.Допълнително :
    11.Снимка (вместете някъде и името на човека,когото ползвате)
    Върнете се в началото Go down
    Вижте профила на потребителя http://magic-academy.bulgarianforum.net

АвторСъобщение
    Зита Аведон

Брой мнения: 1

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на учениците   Чет Юни 23, 2011 2:16 pm

1.Име: Кейра Аведон

2.Години (15-18): 17

3.Раса (върколак,вампир,ангел,вещер/вещица,хибрид): хибрид (върколак, вампир)

4.Способност (изберете от темата...максимум 2): Регенерация(само за вампири и върколаци) - при нараняване раните заздравяват много бързо както и счупените кости
    Скорост (само за вампири и върколаци) - способност,с която скоростта Ви на движение се ускорява многократно

5.Външен вид (над 4 реда): Кейра има дълга къстенява коса и кафяви очи. На външен вид е нежно момиче, но понякога може да надхъвирли тези очаквания. Тялото `и е стройно и добре изваяно. Предпочита спортното облекло, но не избягва и това да сложи някоя по - елегантна дреха. Държи на външния си вид, но не е от момичетата, които прекарват много време пред огледалото.

6.Характер (над 4 реда) : Кейра има много променливо настроение в един момент е щастлива, в друг тъжна. Трудно се ядосва, но щом това стане трудно овладява яда си. Общителна е и лесно си намира приятели. Когато има да каже нещо на човек, му го казва в лицето по спокоен и незасягащ начин.

7. История (над 5 реда) : Кейра е родена в провинцията на Дъблин, Ирландия. Майка `и е вампир, а баща `и върколак. Те са адвокати, но не са от най - заможните семейства. Когато родителите `и са на работа Кейра от малка обича дълго да се разхожда из близката горичка. Понякога контактува с вълците или просто, за да се разходи и успокои сред свежата трева. В деня, в който тя стана на 16, странни неща започнали да се случват с нея. Един ден докато се разхождаше видя една млада сърна да пасe трева. Инстинктите `и заработиха както никога до сега. Нямаше контрол над себе си, не знаеше какво прави само какво иска. Пристъпваше бавно и тихо, така че сърната да не я чуе. Кейра знаеше, че няма шанс да я хванe, но нещо, което не можеше да овладее я караше да се опита. Беше време. Тя изскочи иззад дървото и побягна към сърната. Тя на свой ред се разтича в обратната посока с голяма скорост. В този момент тя увеличи скоростта си и започна да бяга нечовешки бързо и за броени секунди стигна до плячката и се хвърли върху нея. Заби острите си като игли зъби във връта `и и гладно отпи от кръвта `и. След тази вечеря бързо се прибра в къщи и разказа за деня си или това, което помнеше от него. На следващата година замина за Академията Ерагон.
    8. Амулет: Амулет предаван през поколение в семейството.
    9.Дом. любимци: Куче - Хари
    10.Допълнително : Играла е тенис и сега понякога пуши. Умее да свири на китара и може да пее.
    11.Снимка:Keira Knightley
    Вижте профила на потребителя
    Виктория Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на учениците   Чет Юли 14, 2011 10:24 pm

1.Име:Виктория Грейс

2.Години (15-18):18

3.Раса (върколак,вампир,ангел,вещер/вещица,хибрид):Вещица

4.Способност (изберете от темата...максимум 2) Вкаменяване и Емпатия

5.Външен вид (над 4 реда):Вики има дълга черна коса,спускаща се на красиви водопади по прелестното и' лице и тяло.Очите и' са тъмно кафяви.Устните са и норнамли и съблазнителни.Веждите и са тънки.Тя е 58 кг и 1,80 висока и слаба.

6.Характер (над 4 реда) :Мрази някой да я командва.Мила е,но лесно се пали.Когато трябва да действа мръсното к"ва.Обича импулсивните момчета.Мрази да я използват.Харесва,когато мъжете и' правят комплименти и подаръци.

7. История (над 5 реда) :Вики е родена в богато семейство.Майка и' е мъртва ,а баща и' пътешества из целия свят.Виктория е приютена при леля си Лили.Живее там до 10 годишна възрасти тогава баща и се връща.Той е бил вещер,но не е искал да се занимава и е започнал на чисто като обикнвен човек.Майка и' е загинала много мистериозно.Докторите не са разбрали какво и' е.

8. Амулет:Подарък от баща и'

9.Дом. любимци:Пърл-Турска Ангорска

10.Допълнително :Не

11.Снимка (вместете някъде и името на човека,когото ползвате)
    Миша Бартън
    adelin4eto

Информация на героя
    Опит:
    0/0  (0/0)
    Ниво:

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на учениците   Пет Юли 29, 2011 5:11 pm

Име: Ема Робъртс

Години:16

Раса: вещица

Способност:Телепатия и Пирокинеза

Външен вид:Ема има светло кестенява коса и кафяви очи.Има стройно и нежно тяло.Нежна кожа и румени устни.Има красива усмивка,която много обича да показва.Носи косата си спусната.Тя няма точно определен стил на обличане,обича да носи както дънки така и рокли.

Характер:Много мила и добра.Винаги е усмихната и в добро настроение.Не обича да се кара с хората и да създава интриги.Когато е тъжна Ема обича да обикаля по магазините.Ема много държи на семейството и приятелите си и за тях е готова на всичко.Доста е претеснителна пред непознати,но щом ги опознае притеснението 'и изчезва.Трудно може да се расърди на някого,но направи ли го трудно прощава.Ема обича да прекарва времето си с приятелки, да пазарува и да ходи на кино.

История:Ема е родена на 15 април 1995 г. в семейството на двама адвокати, Жаклин Дюер и Крис Уотсън, които се развеждат.Тя остава да живее с майка си.Ема е кръстена на баба си, живяла е във Франция до петгодишна възраст, след което се мести в Англия, където живее и до сега.Преди една година разбира,че е вещица и има магически способности.Никой от семейството 'и не притежава магически способности освен нея.Ема обича да чете и вярва, че всичко може да се научи от книгите.Тя разбира за способносните си без да иска.Един ден докато майка 'и готви се подпалва печката,когато Ема вижда огъня изпитва странно чуство.Ема просто маха с ръка и огъня изчезва.Тя е много объркана и изплашена.Тогава баба 'и разказва за своя приятелка която можела същото.Тя и била казала че е вещица и затова има тези способности.След историята на баба 'и Ема разбира каква е.Майка и се разарадвала за нея.Ема знаела,че има и друга дарба,но не посмяла да каже на майка си.Другото което можела било телепатия.Едва тази година Ема разбира за "Академия Ерагон" ирешава да дойде.

Амулет:

Дом. любимци:
    Кученце на име Снежинка

Допълнително :
    * обича да ходи на пазар и на кино
    * любимите и цветове са розаво и синьото
    * мрази надувковците

Снимка:Ема Уотсън
    Рори-Деан Иванович Петров

Информация на героя
    Опит:
    0/0  (0/0)
    Ниво:

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на учениците   Вто Ное 15, 2011 7:05 pm

НАЧАЛО
    Име:Рори-Деан Иванович Петров
    Прякор/и: Айнщайн, Умникът, Генийче/то, Професор/ът, от този сорт; Ди, Део
    Възраст: 15
    Вид: вампир
    Статус: учиник
    Родители: смътни: майка ми е рускиня; баща ми е полу-полу-поляк, полу-французин
    Смъртни роднини:родителите и цялото ми семейство

ВЪНШЕН ВИД
    Височина: 1 95(необичайно висок съм)
    Тегло: към 67 килограма
    Цвят на косата: руса
    Цвят на очите: кафеви
    Татуировки: кобра, увита около ръката ми
    Гардероб: предимно черни дрехи, ланци и със слънчеви очила денем
    Лик: Cameron Kennedy
    Най-общо: Слабовато хлапе съм, високо, с кафеви очи, които се променят в електрикавосини, когато използвам елементът Въздух и Електричество. Имам само една-единствена татуйровка, която е за огромната ми кобра-пазител Фигаро. Той се появява когато я докосна. Русо момченце съм, тежа около 67 килограма и нося предимно черни дрехи, ланци и със слънчеви очила денем.

ХАРАКТЕР
    Аз съм един от най-променливите хора, които някога можете да срещнете. Един ден съм щастлив усмихнат и необичайно ведър, а на другият въобще не ми върви. Обичам да забърквам хората в неприятности, само че после си нямам и представа как да ги измъкна оттам. Moi е много добър в езиците. Владея италиански, френски (подразбира се), испански, руски, полски и гръцки(макар да не съм ходил в Гърция).

Харесвам: всякакви джаджи, нощта
    Не харесвам: -
    Слабости: преди бях пъзльото
    Силни страни: умен, твърдоглава, душата на компанята
    Страхове: -
    Желания: да си живея живота

ИСТОРИЯ
    Дата на раждане: 31.10.1997г.
    Рожденно място:Москва
    Сегашно местонахождение: лагер „Нечистокръвен”

Бях роден нормално, до петата си година живях в родния си град, докато... докато не се преместихме в Уайтчапъл! Там живях докато станах на 13, но на 15... ме превърнаха във вампир. Истински вампир. На едно парти. Обещах на най-добрите си приятели(които си бяха съвсем нормални смъртни), че няма да пия повече човешка кръв. Изпълних си обещанието, но няколко седмици след това на родителите ми им хрумна да се местят в Ню Йорк, защото баща ми имал някаква работа. „Не се тревожи, Рори. Всичко е наред, Рори. Не се притеснявай, Рори”
    Едва ли знаеха какво ми е. Все пак се съгласих да тръгна с тях. Месец по-късно, без изобщо да ме пита за мнението ми, на майка ми й скимна да ме запише в някаква гимназия за „подходящо убучение” . Бас ловя, че го е направила само за да не й се пречкам. Още щом прекрачих порага на портата, усетих, че ще стане нещо. Какво е то, не зная все още...

Способности: Първична сила: Пирокинеза
    Придобити сили: елементът Въздух, Електричество
    Допълнително: добър певец съм, бях в училищната банда в Уайтчапъл; танцувам и свиря на китара, пиано и барабани
    Амулет: медальон си изображение с рунически знак на Върховния Бог на прабългарите Тангра
    Дом. любимци: котка на име Шадоу
    Снимка:(профилна)

Герои на учениците

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
    Страница 6 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Similar topics

-
    » Учениците на Интерната
    » Герои на хората
    » Герои на четвърти курс