Академия Ерагон

Свят изпълнен с магии и вълшебства

ИндексCalendarВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Similar topics
Latest topics
» Герои на учениците
Вто Ное 15, 2011 7:05 pm by Рори-Деан Иванович Петров

» ¤Размяна на банери¤
Нед Юли 24, 2011 4:11 pm by Елена Салватор

» Ще ни липсвате!
Пет Юни 10, 2011 11:30 am by Джейн Смит

» Класната стая
Пет Юни 10, 2011 12:08 am by Ана Блейк

» Таблото за съобщения
Сря Юни 08, 2011 9:08 pm by Джейн Смит

» Сенчестата полянка
Нед Юни 05, 2011 3:01 pm by Корийн Фенел

» Из коридорите
Съб Юни 04, 2011 10:53 pm by Джейн Смит

» Някой с мен???
Съб Юни 04, 2011 9:50 pm by Джейн Смит

» Самотен съм!
Съб Юни 04, 2011 9:24 pm by Завиер Девъру

Top posters
Стейси Стюарт

Виктория Арчибалд

Ранрот Лорворо

Джейн Смит

Елена Салватор

Ана Блейк

Аналейн Стивънс

Стивън О'Конър

Алиса Халиуел

Алекс Колинс

Share | 

Сенчестата полянка

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Виктория Арчибалд
Директор
Директор

Брой мнения: 260

Информация на героя
Опит:
0/0  (0/0)
Ниво:

ПисанеЗаглавие: Сенчестата полянка   Вто Май 17, 2011 12:33 am

First topic message reminder :

[img][/img]
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://magic-academy.bulgarianforum.net

АвторСъобщение
Корийн Фенел

Брой мнения: 16

Информация на героя
Опит:
0/0  (0/0)
Ниво:

ПисанеЗаглавие: Re: Сенчестата полянка   Съб Юни 04, 2011 12:43 pm

Часовете вече бяха свършили и Корийн реши да разгледа околностите. Мислеше да вземе някой със себе си, за да я разведе, но понеже не познаваше никой, отиде сама...
Вещицата се разхождаше нанякъде. И тя не знаеше накъде, защото не познаваше района...Изведнъж се озова на някаква поляна. Тя беше много голяма. Беше пълна с огромни дървета, които закриваха слънцето. Много малко светлина се процеждаше през клоните на дърветата. Беше красиво...Кори се огледа. Нямаше никой. Беше сама. Усмихна се. Започна да се разхожда и да оглежда мястото...
Изведнъж чу шум...
Вижте профила на потребителя
Джейн Смит

Брой мнения: 215
Местожителство: град Хасково

ПисанеЗаглавие: Re: Сенчестата полянка   Съб Юни 04, 2011 1:11 pm

Джейн реши да отиде да се поразходи след като най-после и приключиха часовете тя имаше нужда да релаксира и да поразмишлява над всичко случило се през последните няколко дни.И така Джейн реши да излезе от стаята си и тръгна,но и тя самата не знаеше къде да отиде може би при огледалната пещера щеше да види отново Дилън,но така и не се реши да иде,но пък реши,че след като ще се разхожда из околностите на Академията защо да не посети сенчестата полянка и така Джейн отиде там.Когато пристигнах се огледах .. нямаше никои бях абсолютно сама.Беше много красиво и спокойно точно такова място ми трябваше в момента.И докато вървях и оглеждах всичко без да искам настъпих едно клонче и то изпука,но не му обърнах внимание.Продължих да вървя и когато пред мен се разкри поляната видях симпатично русокосо момиче,което май неволно бях уплашила.Приближих се до нея.
-Хей,съжалявам ако съм те уплашила - казах и се усмихнах мило.
Корийн Фенел

Информация на героя
Опит:
0/0  (0/0)
Ниво:

ПисанеЗаглавие: Re: Сенчестата полянка   Съб Юни 04, 2011 1:35 pm

Някакво момиче се запъти към Фенел.
-Хей, съжелявам ако съм те уплашила.- каза момичето.
Корийн усети, че тя е върколак.
-Няма проблем.- каза вещицата.
Огледа се и забеляза едно много хубаво дърво. Под него беше сянка. Това се хареса на Кори, защото времето беше много топло и тя имаше нужда от сенчесто място, където да се разхлади... Отиде под дървото и седна. Погледна към върколачката.
-Ела ако искаш.- каза Фенел.
Загледа се в момичето, на което още не `и знаеше името и зачака да види какво ще направи...
Джейн Смит

ПисанеЗаглавие: Re: Сенчестата полянка   Съб Юни 04, 2011 1:48 pm

Момичето се загледа някъде зад мен.Проследих погледът й и видях,че гледа дебелата сянка на дървото.Еми да .. все пак беше горещо.Момичето отиде до дървото и седна,след което се обърна към Джейн и каза:
-Ела ако искаш.
Реших да отида да седна до нея и да си поговорим,а и да се опознаем.Седнах и казах:
-Аз съм Джейн,приятно ми е.-подадох си ръката и се усмихнах мило.
Корийн Фенел

Информация на героя
Опит:
0/0  (0/0)
Ниво:

ПисанеЗаглавие: Re: Сенчестата полянка   Съб Юни 04, 2011 4:20 pm

Момичето се съгласи да седне до Кори. След това се представи. Казваше се Джейн. "Хубаво име".- помисли си вещицата.
-Аз съм Корийн.- каза тя.-И на мен ми е приятно.
Пое ръката на Джейн и двете момичета се здрависаха. Корийн забеляза, че ръката на момичето е много топла. Е, да. Все пак беше върколак.
-Впрочем ти си върколак, нали? - попита Кори.
Фетел знаеше това, но попита, за да е сигурна. Попринцип разпознаването на съществата 1и беше лесно, но понякога грешеше...
Погледна Джейн и зачака отговора `и...
Джейн Смит

ПисанеЗаглавие: Re: Сенчестата полянка   Съб Юни 04, 2011 6:32 pm

-Дам .. върколак съм .. а ти от къдеее .. всъщност да не би да си вещица?-да,супер звучах адски тъпо,но какво да направя като в последния момент се сетих,че може да е вещица щом знае,че аз съм върколак.Реших да разбера нещо повече за Корийн,затова зададох следващия си въпрос:
-Имаш ли брат или сестра?Всъщност би ли ми разказала нещо повече за себе си.-казах и се замислих докато чаках отговорът й.Щом беше вещица значи след като ме докосна вече знаеше дали може да ми се довери или не.
Корийн Фенел

Информация на героя
Опит:
0/0  (0/0)
Ниво:

ПисанеЗаглавие: Re: Сенчестата полянка   Нед Юни 05, 2011 12:21 pm

Кори се усмихна.
-Да, вещица съм.- каза тя.
Седна по-удобно на тревата и облегна гърба си на дървото. Не беше много удобно, но все пак беше нещо... Фенел се засмя, когато Джейн започна да я обсипва с въпроси.
-Ами... родена съм в Англия. Нямам никакви сестри или братя. На шестадесет години разбрах, че съм вещица и че владея Пирокинезата и Телекинезата...- отговори Корийн и се замисли какво друго да разкаже...- Когато станах на седемнадесет години, родителите ми ме изпратиха тук. В Академията.
Погледнах върколачката и се усмихнах.
-Ами твоята история?- попита вещицата.
Джейн Смит

ПисанеЗаглавие: Re: Сенчестата полянка   Нед Юни 05, 2011 2:16 pm

Тя ме попита за моята история .. зачудих се какво точно да и разкажа,но в крайна сметка реших да карам подред.
-На 17 години съм,както вече знаеш съм върколак и имам сестра,която е по-малка от мен с една година - казва се Уайли.Много я обичам,но преди да постъпя в Академията не ябях виждала цяла година тъй като родителите ни се разделиха и аз останах да живея с баща ни,а тя остана с майка ни.След като родителите ни се разделиха аз се затворих в себе си ... хората ме мислеха за надута кучка,но в действителност не бях ... след време ми се наложи да стана в определени моменти,но иначе не съм .. след това попаднах в лоша компания,но тогава се появи Майкъл и ме измъкна от цялата тази каша и ме върна в правия път.Бях на 16 тогава и малко след като навърших 17 започнахме връзка с Майкъ,защото от най-добри приятели чувствата прерастнаха в нещо повече.И така един ден с Майкъл решихме и заживяхме заедно,а .. в един ужасен ден когато решихме да отидем някъде с колата на разходка докато си говориме и ... катастрофирахме .. аз оцелях,а Майкъл загина.Дойдох тук,за да забравя миналото си и да избягам от него,защото то ми носи само лоши спомени .. хубавите бяха твърде кратки .. а иначе със сестра ни имахме много щастливо детство .. до 15тата ми година всичко беше наред,а за 2години живота ми се завъртя на 360 градуса.И така това е моята история.А сега извинявай,но трябва да се прибера и по-късно ако намериш стаята ми ела .... ако искаш .. -казах и станах.Изтупах роклята си и си погледнах обувките не бях ги изцапала все още .. но краката започваха да ме болят.Докато се отдалечавах се обърнах към Корийн:
-До скоро!-казах и се усмихнах мило,след което продължих да вървя.
Корийн Фенел

Информация на героя
Опит:
0/0  (0/0)
Ниво:

ПисанеЗаглавие: Re: Сенчестата полянка   Нед Юни 05, 2011 3:01 pm

Кори внимателно слушаше историята на Джейн...Когато момичето свръши историята си, вещицата каза:
-Същелявам за приятеля ти.
Усмихна се и тъкмо да каже нещо, Смит я изпревари.
-Извинявай, но трябва да се прибера и по-късно ако намериш стаята ми..ела.
Фенел кимна с глава и отново се усмихна.
-Добре.- каза тя.-Чао.
След като Джейн си търгна, Кори се изправи, изтупа си дрехите и се запъти към стаята си, защото нямаше какво да прави тук сама...

Сенчестата полянка

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Горска полянка